v.v. Kethel Spaland

Soccer School A4 & v.v. Kethel Spaland zijn per september 2017 een samenwerking aangegaan. Soccer School A4 vanuit de filosofie en de kennis betreft de voetbalschool, Kethel Spaland met beschikbaar stellen van deze fantastische accommodatie. Om kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar een geweldige voetbalbeleving te geven. Een ideale combinatie!  

Hieronder volgt een klein stukje geschiedenis over de club v.v. Kethel Spaland.

VV Kethel Spaland is ontstaan op 1 juli 2013 als gevolg van een fusie tussen  tussen de zaterdagvereniging VVK’68 en zondagvereniging SC Spaland. Dit werd samen een voetbalvereniging met een zaterdag- en een zondagtak met een grote jeugdafdeling van de categorie A, B, C, D, E, F, dames/meisjes en mini’s, onder de naam vv Kethel Spaland.

Na jarenlang overleg mocht er een snelweg en wel de A4 aangelegd worden van Schiedam (knooppunt Kethelplein) richting’s-Gravenhage. In deze route kwam de 2 kilometer lange Ketheltunnel te liggen.

Na heel veel overleg met de gemeente Schiedam kreeg het bestuur van vv Kethel Spaland toestemming om in te trekken op het sportpark, op het dak van de Ketheltunnel.

Als naam voor het sportpark werd de naam “Sportpark Willem-Alexander”gekozen.

Het “Sportpark Willem-Alexander” werd op 8 oktober 2016 officieel geopend. Bovenop het tunneldak van de A4 ligt nu een unieke sportaccommodatie.

Sportpark Willem-Alexander beschikt over een moderne accommodatie met voetbalvelden, handbalvelden, een sporthal, een ballet- en dansstudio, een fysiotherapiepraktijk en een buitenschoolse opvang.

Klik op het logo om naar de website te gaan van v.v. Kethel Spaland